06 - 24 53 04 25   |      gerard@deontsluiter.nl
“Mijn talenten gebruiken. Daar draait het om. Daar vind ik mijn energie, mijn passie en mijn authenticiteit.”

Mijn naam is Gerard de Wit. Ik heb met veel bezieling en plezier een carrière opgebouwd als trainer en coach binnen het werkveld van de Jeugdbescherming en Reclassering. Begonnen als trainer van cliënten, eerst jongeren en later volwassenen. Vervolgens doorgegroeid naar het trainen van collega’s en het ontwikkelen van trainingen. De laatste jaren heb ik daarnaast mede aan de wieg gestaan van de oprichting en de ontwikkeling van de Leger des Heils Academie, waarvoor ik de opleiding van de trainers voor mijn rekening nam.

In mijn rol als ‘de ontsluiter’ wil ik individuen en teams in hun kracht zetten. Wil ik de techniek van Motiverende Gespreksvoering verder verspreiden, niet alleen in de zorg maar ook in het bedrijfsleven. Wil ik trainingen geven die waarden vertegenwoordigen die belangrijk voor mij zijn. Wil ik mijn talenten nog meer uitbuiten en ten dienste stellen van mijn klanten.

Gerard in kernpunten:

  • 20 jaar trainer en coach
  • integer en luister zonder oordeel
  • zelfkritisch en op ontwikkeling gericht
  • open en direct in communicatie
  • empatisch en sensitief
  • humor waar het kan, serieus waar het moet
  • creatief met een vleugje theater

Benieuwd naar mijn  opleiding en vaardigheden ?

ik-ben-gerard-de-wit