06 - 24 53 04 25   |      gerard@deontsluiter.nl

Coaching

Hoe vaak heb je niet het gevoel dat het beter kan, je meer uit jezelf wilt halen? Hoe graag wil je doen waar je het sterkst in bent en moet je constateren dat dit, momenteel, niet zo is? Of je hebt het gevoel dat je maar blijft rennen, niet toekomt aan al die dingen die je ook zou willen doen.

Ik heb geen antwoorden, wel vragen. De antwoorden heb jij, alleen waar vind je ze? Daar kun je mij voor inzetten. Samen met jou ga ik op zoek, om jouw antwoorden te ontsluiten.

Ik geloof dat ieder mens alle tools al in zich draagt om tot bloei te komen. Helaas is het zo dat je er niet altijd bij kunt of het niet ziet, om wat voor reden dan ook.

Graag help ik je bij die wens. Juist die potentie die al aanwezig is te kunnen gebruiken, wanneer jij dat wilt. Hoe heerlijk zou dat zijn? Het is tenslotte niet voor niets jouw talent, jouw kernkwaliteit.

Zet mij in als:

  • je even vastloopt
  • je niet tot een keuze komt
  • je gewenste situatie niet de huidige is
  • het moeilijker gaat dan nodig is
  • er meer muren dan deuren zijn
  • je passie in je leven mist
  • je meer uit jezelf wilt halen
  • je weerstand wilt omzetten in flow
  • veranderen nu belangrijk voor je is

We gaan samen aan de slag de antwoorden te vinden die jij zoekt. Ik kan daarbij verschillende werkvormen en technieken inzetten. Passend bij jou als persoon en bij de vraag of het thema dat we aanpakken. Ik werk vaak met oefeningen, zodat we niet alleen praten, maar je ook de kans krijgt om te ervaren. Juist de combinatie van praten en ervaren, vormt het sterke duo dat je helpt in jouw proces.

Technieken die ik inzet vinden hun oorsprong in o.a. Motiverende Gespreksvoering, Neuro Linguïstisch Programmeren, Cognitieve Gedragstraining, Acceptatie en Commitment Therapie en Oplossingsgericht Werken.

 

Reacties van klanten

“Tijdens de coaching heb ik de ruimte gevoeld om mijn eigen antwoorden te voelen en desgewenst uit te spreken. Door zijn actieve luisterhouding, de kracht van zijn formuleringen en door de juiste vragen te stellen kon Gerard mij uitdagen om tot mijn eigen conclusies en daarmee tot verandering te komen.” 

Trudy, consulent belevingsgerichte zorg

 

“Ik heb jou begeleiding en coaching als prettig ervaren. Je hebt mij door juiste vraagstelling en gesprekstechniek veel antwoorden in mezelf laten zoeken en vinden. De constante samenvatting van het geen ik vertel heeft gemaakt dat ik naar mezelf kon kijken van buiten af. Je hebt een fijne en veilige sfeer gecreëerd waar binnen ik mijn vrij gevoeld heb om mezelf kwetsbaar op te stellen. Geen moment heb ik het idee gehad dat ik veroordeeld werd. Je rustige stem en je open en vriendelijke houding heeft mij gemotiveerd om mijn gedrag en gevoelens tot op het bot te onderzoeken. Dit heeft mij geholpen om te zien waar mijn blokkades zaten. Langzaam aan heb ik mezelf kunnen openen, niet alleen naar de buitenwereld maar vooral naar mezelf. Bedankt!”

Dorothy, trajectbegeleider

 

“Gerard heeft mij helpen ontdekken waarin mijn kracht zit en welke elementen voor mij als persoon belangrijk zijn om met passie te kunnen werken. Samen zijn we in twee sessies tot de kern gekomen. Gerard wist goed aan te sluiten mij als persoon, met de juiste prikkelende vragen en opdrachten. Hierdoor kreeg ik snel inzicht en kon ik toe werken naar een oplossingsrichting. De ondersteuning van Gerard was daarbij voor mij zeer waardevol. Ik kan weer verder!”

Margo, sectormanager

 

“Gerard heeft mij een aantal sessies coaching gegeven middels de methodiek Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) met als doel meer in mijn kracht te komen staan in mijn werk. Ik wist niets van NLP en Gerard heeft me daarin snel wegwijs gemaakt. Ik bemerkte al in de eerste sessie dat Gerard niet alleen goed luistert naar wat je zegt en doorvraagt, maar vooral ook heel goed kijkt en op zijn gevoel vaart. Gerard creëert een hele prettige en veilige sfeer tijdens de coaching en besteedt goed aandacht aan zijn rol en zijn onafhankelijkheid. Hij is duidelijk zeer ervaring in het (praktisch) toepassen van de methodiek NLP en houdt de grote lijn, het doel dat je samen formuleert, goed in oog. Ik heb veel geleerd in de coachingsessies met Gerard vooral op het gebied van zelfinzicht en waarom ik dingen zo doe zoals ik ze doe en hoe het anders kan. De praktische oefeningen die Gerard aanbiedt hebben daar aan bijgedragen. Ik merk dat ik in het werk nog dagelijks profiteer van wat ik heb geleerd.” 

Maaike, juridisch stafmedewerker