06 - 24 53 04 25   |      gerard@deontsluiter.nl

Een unieke jaartraining coaching die driemaal per jaar start, in Woerden. Nu ook per losse coachmethode beschikbaar!

  • Wil je in één jaar effectief leren coachen op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten?
  • Wil je betaalbaar en plezierig investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling?
  • Wil je ook leren hoe je effectiever kunt worden met meer plezier en minder moeite?

In 11 dagen leer je coachen met Motiverende gespreksvoering, Oplossingsgericht Coachen en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Tevens leer je mindfulness en positieve psychologie inzetten, zowel voor jezelf als voor je cliënten. Als bonus krijg je nog een inspirerende dag rondom Provocatief Coachen, waarin al het geleerde op speelse en humorvolle wijze leert inzetten. NB: deze methoden zijn allen heel krachtig op zichzelf, maar het geheel is méér dan de som der delen! Je vult niet alleen je coaching-toolbox, maar leert ook wanneer je welke methode het beste kunt gebruiken en hoe ze elkaar aanvullen, zodat jouw effectiviteit maximaal is.

Voor wie geschikt

De jaartraining is geschikt voor elke professional die weleens in een coachende rol zit. Naast coaches kunnen docenten, managers, trainers, arbeidsdeskundigen, hulpverleners en andere professionele mensenwerkers (M/V) met deze training een grote stap maken in hun effectiviteit en werkplezier.

Als je mensen effectief wilt motiveren, inspireren, activeren en leren hoe ze vaardig met stress en andere beperkende emoties & gedachten om kunnen gaan, dan is deze jaartraining echt iets voor jou.

Waar en wanneer vindt de training plaats?

De training vindt plaats op onze eigen locatie in Woerden (Zaagmolenlaan 4), een mooie plek voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ik ben als gasttrainer actief betrokken en verbonden aan de jaartraining. Tijdens het blok rond Motiverende Gespreksvoering kom je me tegen.

Interesse?

Kijk voor meer informatie en direct aanmelden op:

http://www.bewezeneffect.nl/effectiefcoachen/